Φεστιβάλ Βενετίας: Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί
Άνοιξε αυλαία το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με λαμπερές παρουσίες να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί.
21 ταινίες είναι υποψήφιες φέτος για τον Χρυσό Λέοντα, το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ, το οποίο έκανε πρεμιέρα εχθές Πέμπτη 29 Αυγούστου με την ταινία «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι επίσημοι προσκελημένοι της διοργάνωσης
Το εκτός συναγωνισμού «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» του διάσημου σκηνοθέτη επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη 36 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του. Με αφορμή την προβολή της επανέκδοσης της ταινίας, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ, πάντα χέρι-χέρι.
Αντζελίνα Τζολί, Χοακίν Φίνιξ, Ντάνιελ Κρεγκ, Lady Gaga, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κέιτ Μπλάνσετ, Νικόλ Κίντμαν, Τίλντα Σουίντον, Τζούλιαν Μουρ, Τζουντ Λο, Σιγκούρνι Γουίβερ, είναι μόνο κάποια από τα μεγάλα ονόματα που θα βρεθούν στο Λίντο.


View this post on Instagram
Παγκόσμιες πρεμιέρες
Με ανυπομονησία αναμένεται και το σίκουελ του «Τζόκερ» με τίτλο «Joker: Folie à Deux», σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς, στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι ο Χοακίν Φίνιξ.
Όπως ήταν φυσικό, το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των κινηματογραφικών stars.
View this post on Instagram
Ελληνικό «άρωμα» στo Φεστιβάλ Βενετίας
Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ με τη διασκευή του αριστουργηματικού μυθιστορήματος του Τζιμ Κρέις, «Harvest», και ο Αλέξανδρος Αβρανάς διαγωνίζεται στο τμήμα Ορίζοντες με τη νέα του ταινία με τίτλο «Quiet Life».
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Με 4 τρόπους ο Λανουά μεταφέρει την πίεση στους διαιτητές
- Μαλαισία: Δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442