Μετά τον αγώνα ο Εμμανουήλ Καραλής με ανάρτησή του στα social media ξέσπασε για όσα ρατσιστικά σχόλια είχε ακούσει στο παρελθόν.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε ότι του είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν επί κοντώ, με τον ίδιο να απαντάει ότι είναι ο πρώτος που κάνει άλμα πάνω από τα έξι μέτρα.
Η ανάρτηση που έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής: «Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ. Τώρα είμαι ο πρώτος μαύρος άλτης με άλμα πάνω από τα έξι μέτρα! Μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας».
Δείτε το μήνυμά του:
They told me that black people don’t pole vault! Now I’m the first black pole vaulter over 6 meters! Never give up on your dreams
Ο Εργκίν Αταμάν συνεχάρη τους παίκτες του μετά την επικράτηση κόντρα στη Μονακό και παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων για τη Stoiximan GBL (30/3).