Τον δανεισμό του Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Σάρλοτ. Ο αμερικανικό σύλλογος, δημοσίευσε ένα βίντεο με highlights του Ισπανού μέσου, με το οποίο επιβεβαίωσε το deal με τους Πειραιώτες, ενόψει της νέας σεζόν.
Αυτός είναι ο δεύτερος δανεισμός του Μπιέλ από τους Πειραιώτες.
Το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν είχε παραχωρηθεί στην Άουγκσμπουργκ και το καλοκαίρι επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως το 2027.
Με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» έχει αγωνιστεί 59 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 12 γκολ και οκτώ ασίστ.
«Ένας ταλαντούχος μέσος με θανατηφόρο σουτ. Καλωσήρθες στην «Πόλη της Βασίλισσας» Πεπ Μπιέλ!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.