Το πρωί της Κυριακής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι και το απόγευμα ο Μαροκινός επιθετικός πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα».
Ο Τισουντάλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Μπόρατς και θα δηλωθεί στη λίστα των επόμενων ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά περιελάμβανε δουλειά σε όλους του τομείς. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδι 7 vs 7 υψηλής έντασης το άλλο δούλευε με τον Ρουμάνο προπονητή, εστιάζοντας στην αμυντική τακτική.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα (29.07) θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης, κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Με νέο πρόσωπο τον Ταρίκ Τισουντάλι συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον κρίσιμο επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης, κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.
Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου περιελάμβανε δουλειά σε όλους του τομείς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδι 7 vs 7 υψηλής έντασης το άλλο δούλευε με τον προπονητή, εστιάζοντας στην αμυντική τακτική.
Ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα (29.07) θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.