Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Ένα εύστοχο σουτ του ΛεΜπρόν Τζέιμς οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα «έσωσε» την εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ από το «κάζο», που θα προκαλούσε μία ήττα από το Νότιο Σουδάν. Η αναμέτρηση διεξήχθη στην «O2 Arena» του Λονδίνου και οι παίκτες του Στιβ Κερ επικράτησαν με 101-100, με την Team USA, να προβληματίζει έντονα με την εμφάνιση της, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο ΛεΜπρόν ήταν ο κορυφαίος των Αμερικανών, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους, έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ double-double με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, σημείωσε ο Αντονι Ντέιβις.
Όσον αφορά στους Αφρικανούς, ο Καρλίκ Τζόουνς σημείωσε triple-double με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ 25 πόντους με έξι τρίποντα, πέτυχε ο Μαριάλ Σαγιόκ.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει