Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση μία μέρα πριν από το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στην Θεσσαλονίκη, που θα είναι το πρώτο ενόψει της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μάλιστα, το στιγμιότυπο που… ξεχώρισε από την προπόνηση είναι η συμμετοχή του προπονητή της ομάδας Βασίλη Σπανούλη, όπου φαίνεται να μαρκάρει στενά τον Βασίλη Τολιόπουλο. όπως αποθανάτισε η κάμερα της ΕΟΚ και στη συνέχεια το δημοσίευσα στα επίσημα social media της Ομοσπονδίας.
Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Οι 12 που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.