Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση μία μέρα πριν από το φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο στην Θεσσαλονίκη, που θα είναι το πρώτο ενόψει της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μάλιστα, το στιγμιότυπο που… ξεχώρισε από την προπόνηση είναι η συμμετοχή του προπονητή της ομάδας Βασίλη Σπανούλη, όπου φαίνεται να μαρκάρει στενά τον Βασίλη Τολιόπουλο. όπως αποθανάτισε η κάμερα της ΕΟΚ και στη συνέχεια το δημοσίευσα στα επίσημα social media της Ομοσπονδίας.
Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Οι 12 που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.