Ο Μαρσελίνο Χουέρτας δεν σταματά να διψά για αγωνιστική δράση και μπάσκετ, συνεχίζοντας απτόητος να αγωνίζεται τουλάχιστον για μία διετία ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι το 2026.
Ο Βραζιλιάνος γκαρντ συνεχίζει απτόητος, παρά τα 41 χρόνια του και έχει πάρει την απόφαση να μην σταματήσει τουλάχιστον μέχρι τα 43 του.
Τα τελευταία χρόνια έχει… αγκυροβολήσει στην Τενερίφη, καθώς αγωνίζεται εκεί από το 2019 και συνεχίζει κάτοικος Ισπανίας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Basketball Champions League μέτρησε 10.5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ κατά μέσο όρο, φτάνοντας μέχρι και το Final Four, κατακτώντας τον τίτλο.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.