Οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Στέργιος Μπίλας πέτυχαν εντυπωσιακό «1-2» στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Με επιδόσεις 21.72 και 21.73 αντίστοιχα, οι δύο αθλητές βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του βάθρου, κάτι που είναι η πρώτη φορά, που η ελληνική κολύμβηση πετυχαίνει σε μεγάλη διοργάνωση.
Αμέσως μετά την επιτυχία τους, φανεροί ευτυχισμένοι, μίλησαν και οι δύο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος τους ήταν το «1-2».
Οι δηλώσεις τους
Πρώτα μίλησε ο Κριστιάν Γκολομέεβ: «Ευχαριστούμε πολύ. Είπαμε με τον Στέργιο θέλαμε να κάνουμε το 1-2. Το θέλαμε πολύ. Προσωπικά είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος και το ήθελα πολύ. Μου έλειπε το χρυσό, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος».
Και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Στέργιος Μπίλας: «Δεν έχω λόγια, μου βγήκε η κούρσα. Τερμάτισα καλά, κάναμε το 1-2. Είναι δικαίωση των κόπων μας, με τους ίδιους γυμναστές, έχουμε το ίδιο τιμ πίσω μας. Είναι κάτι απίστευτο δεν μπορώ να το περιγράψω».
Με γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από την έδρα της Φούλαμ και πήρε το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου (2-1), «πατώντας» έτσι την πρώτη τετράδα της Premier League.
LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ατρόμητος για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αστάνα η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 6η αγωνιστική του Champions League.