Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε στόρι στο Instagram και αναφέρθηκε στον Καρυπίδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού και το ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα ο Γιαννακόπουλος να αποκαλύψει πως τον προσέγγισε πριν μερικά χρόνια.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τι του είχε προτείνει ο Θόδωρος Καρυπίδης πριν από μερικά χρόνια.
Όπως ανεφερε ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού, όταν ασχολήθηκε με τη Σπάρτη, ο Καρυπίδης τον πήρε τηλέφωνο για να γνωριστούν, όταν ακόμη εκείνος ασχολιόταν με τη Βέροια και του πρότεινε να στήσουν παιχνίδι.
Ο Γιαννακόπουλος υπογράμμισε στην τοποθέτηση του για τον Καρυπίδη πως ο νυν πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήθελε να «φτιάξουν» το ματς της Σπάρτης με τη Βέροια, σε μία αναμφίβολα σοκαριστική αποκάλυψη από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννακόπουλος για τον Καρυπίδη:
«Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο