Το γκολ του Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό της παράστασης κόντρα στην Φιορεντίνα έβαλε φωτιά στον Πειραιά με τους χιλιάδες συγκεντρωμένους φίλους του συλλόγου να κάνουν τη νύχτα μέρα.
Χωρίς μυαλό… ο Θρύλος να σηκώσει… το ευρωπαϊκό. Ο Μαροκινός άσος του Ολυμπιακού σέρβιρε και ο κόσμος τρελάθηκε στην πλατεία Κοτζιά. Το όνειρο εκατομμυρίων φίλων των ερυθρολεύκων έγινε πράξη.
Ο Έσε έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Ελ Κααμπί έβαλε έξυπνα το κεφάλι του και «νίκησε» τον Τερατσάνο για το 1-0, με τους φίλους του Ολυμπιακού να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς. Το γκολ ελέγχθηκε από τον VAR, καθώς ο Μαροκινός ήταν σε οριακή θέση, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.