Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Χαλκιάδων στην Λάρισα. Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο του 74χρονου άνδρα εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δυστυχώς κατέληξε.
Σημειώνεται ότι για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του 74χρονου άνδρα επήλθε εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε από την εκτροπή του αυτοκινήτου ή λόγω συνεπείας κάποιου παθολογικού προβλήματος.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας