Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης (28/5) στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 8χρονου κοριτσιού σε σχολική εκδρομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια φοιτά στη Β’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη και είχε πάει με το σχολείο της εκδρομή στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου, του δήμου Λαγκαδά.
Λίγο πριν τις 12:00 έγινε αντιληπτό ότι αγνοείται και αμέσως ειδοποιήθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.
Λίγο αργότερα, το μικρό κορίτσι βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Όπως είπε στους διασώστες έχασε τον δρόμο της στο δάσος και δεν μπορούσε να επιστρέψει.
Στην επιχείρηση εντοπισμού της επίχειρησαν 15 πυροσβέστες, με 2 διασωστικούς σκύλους της 2ηςΕΜΑΚ, καθώς και την ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (drone) Κεντρικής Μακεδονίας, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν
Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό μιας ανήλικης, στην περιοχή Ζαγκλιβερίου, του δήμου Λαγκαδά #Θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες, με 2 διασωστικούς σκύλους της 2ηςΕΜΑΚ, καθώς και η ομάδα ΙΚΑΡΟΣ (drone) Κεντρικής Μακεδονίας, ως συνδρομή στην ΕΛΑΣ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.