in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Άλλα Αθλήματα > Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-12: Στους τελικούς της Α1 οι Ερυθρόλευκοι – Στο 54-0 το σερί κόντρα στους Πράσινους
Την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας νίκησαν εύκολα με 12-4 τον Παναθηναϊκό στο Γουδή, για τον δεύτερο ημιτελικό, έκαναν το 2-0 στη σειρά και «σφράγισαν» το εισιτήριο για την τελική φάση.
Το σύνολο του Χέρβο Κόλιανιν «πήρε» εύκολα και τον δεύτερο ημιτελικό στην έδρα των «πράσινων», αφού προηγήθηκε με 8-0 και 10-1 (ημίχρονο) και με πρώτο σκόρερ τον Φουντούλη, με τέσσερα γκολ, προκρίθηκε άνετα στους τελικούς του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24.
Oι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 54 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού στο πόλο Ανδρών, σερί που «τρέχουν» από τον Φεβρουάριο του 2001.
Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και «έκλεισε» την πρώτη περίοδο με 4-0 προβάδισμα, με γκολ του Φουντούλη (3:27). Στη δεύτερη περίοδο, ο Γκίλλας «έγραψε» το 8-0, στο 3:10, με το Παναθηναϊκό να σκοράρει για πρώτη φορά σχεδόν 14 λεπτά μετά την έναρξη του ματς, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 10-1 (Νικολαΐδης, 0:18). Ο Θρύλος «κατέβασε» ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Δερβίση να διαμορφώνει το τελικό 12-4, 0:10 για το φινάλε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Με γκολ του Καντίογλου στο 53', η Τουρκία του Μοντέλα νίκησε 1-0 τη Ρουμανία στο γήπεδο της Μπεσίκτας κι έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει στους τελικούς των ευρωπαϊκών πλέι οφ για πρόκριση στο Μουντιάλ
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, για τη νίκη επί της Ντουμπάι, αλλά και για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πιθανότατα κατάμεστο.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.