Ηλικιωμένος οδηγός έχασε τις αισθήσεις του πάνω στο τιμόνι, στην εθνική οδό στον Βόλο και ενώ η σύζυγός του βρισκόταν δίπλα του προσπαθώντας μάταια να πάρει τον έλεγχο του οχήματος.
Το αυτοκίνητο προσέκρουσε τελικά στις προστατευτικές μπάρες – Η σύζυγος του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες
Το ζευγάρι επέστρεφε από το Πασχαλινό τραπέζι το οποίο έμελλε να είναι το τελευταίο τον άτυχο άνδρα, ο οποίος πέθανε την ώρα που οδηγούσε στην εθνική οδό Λάρισας- Βόλου, στο ύψος της Χαλυβουργίας.
Η σύζυγός του παρά το σοκ φάνηκε ψύχραιμη και προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του οχήματος από τη θέση του συνοδηγού, αλλά οι κινήσεις μόνο του τιμονιού δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψει την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες.
Οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τον σύζυγό της ήταν ήδη αργά καθώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας