ΠΑΟΚ: Με Τάισον και τον κόσμο του στην Μπριζ
Ο Τάισον αναμένεται να είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό με την Κλαμπ Μπριζ. Ο κόσμος του «δικεφάλου» αναμένεται να δώσει «βροντερό» παρόν στο Βέλγιο.
Ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Μπριζ, με το πρώτο να διεξάγεται τη ερχόμενη Πέμπτη 11/4.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όλα δείχνουν πως θα έχει διαθέσιμο τον Τάισον που έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω ίωσης, αλλά ήδη είναι καλύτερα και θα είναι κανονικά μέσα στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού.
Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, ωστόσο δεν είναι απίθανο να υπάρχουν κάποιες λίγες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι από τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο ΠΑΟΚ, φυσικά, δεν θα είναι μόνος του στο «Γιαν Μπρεϊντέλ». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πάρει 1.450 εισιτήρια, αλλά αναμένεται να έχει πάνω από 2.000 φίλους της ομάδας στις κερκίδες.
- Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1: «Κόκκινοι» για τα… θηρία, έχασαν και από τους «Λύκους»
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Στον τελικό οι Μαδριλένοι, «άγγιξαν» επική ανατροπή οι Καταλανοί (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 3-0: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Εθνική Γυναικών (vids)
- Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 12-10: Πάλεψαν αλλά λύγισαν οι «ερυθρόλευκοι»
- Finalissima 2026: Από τη Ντόχα στο Λονδίνο οδεύει ο τελικός Ισπανία – Αργεντινή, λόγω Μέσης Ανατολής
- Η FIFA παρουσίασε την αφίσα του Μουντιάλ 2026 (pic)
- LIVE: Γουλβς – Λίβερπουλ
- Ο Αρτέτα απάντησε στους επικριτές της Άρσεναλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442