ΠΑΟΚ: Με Τάισον και τον κόσμο του στην Μπριζ
Ο Τάισον αναμένεται να είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό με την Κλαμπ Μπριζ. Ο κόσμος του «δικεφάλου» αναμένεται να δώσει «βροντερό» παρόν στο Βέλγιο.
Ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Μπριζ, με το πρώτο να διεξάγεται τη ερχόμενη Πέμπτη 11/4.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όλα δείχνουν πως θα έχει διαθέσιμο τον Τάισον που έχασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω ίωσης, αλλά ήδη είναι καλύτερα και θα είναι κανονικά μέσα στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού.
Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, ωστόσο δεν είναι απίθανο να υπάρχουν κάποιες λίγες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι από τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο ΠΑΟΚ, φυσικά, δεν θα είναι μόνος του στο «Γιαν Μπρεϊντέλ». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πάρει 1.450 εισιτήρια, αλλά αναμένεται να έχει πάνω από 2.000 φίλους της ομάδας στις κερκίδες.
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
- Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δανιήλ
- Εξ αναβολής παιχνίδια στη Super League: Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Γκούλιτ: «Σταμάτησα να βλέπω ποδόσφαιρο»
- Ματίας Λεσόρ: Το πλάνο επιστροφής για τον Γάλλο σέντερ – Πότε θα μπορούσε να αγωνιστεί
- Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1: «Κόκκινοι» για τα… θηρία, έχασαν και από τους «Λύκους»
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Στον τελικό οι Μαδριλένοι, «άγγιξαν» επική ανατροπή οι Καταλανοί (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442