Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο αγαπημένος τραγουδιστήςΔημήτρης Κόκοτας, μετά από έμφραγμα που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.
Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς.
Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος, δεν τον έχουν ξυπνήσει και δεν έχουν κάνει προσπάθεια να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα της υποστήριξης.
Ελπίζουν σε ένα θαύμα
Η σύζυγός του και οι φίλοι του ελπίζουν σε ένα θαύμα και προσεύχονται να καλυτερεύσει η υγεία του.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (28/3) ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ έκανε πρόβες για το J2US.
Στο σημείο έφτασε άμεσα διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του τραγουδιστή.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα