Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή βρίσκεται η οικογένεια του αλλά και στενοί φίλοι του.

Διασωληνωμένος παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Όπως μετέφερε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ο δημοσιογράφος Θάνος Κλωνόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής, η κατάστασή του είναι κρίσιμη και σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του Δημήτρη Κόκοτα υπάρχει μία βελτίωση της κατάστασης της υγείας του και αναμένουν το πως θα εξελιχθεί τα επόμενα 24ωρα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στο νοσοκομείο, αφού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών του στο J2US. Συνεργάτες του, που ήταν δίπλα του εκείνη τη στιγμή, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο.Μιλώντας στο Happy Day, ο στιλίστας Κώστας Ζήσης, περιέγραψε τι συνέβη.

Το περιστάτικο εν ώρα προβών – πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στη σκηνή για να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στη σκηνή, γύρισε πίσω και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, άρχισε να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή αμέσως κάλεσα το 166 και με συνέδεσαν με τον γιατρό, και εκείνος μίλησε με τον Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει, πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης, είπε ότι του μουδιάζει το χέρι, έχει τάση για εμετό, έναν πόνο στην καρδιά. Στα επόμενα 20 λεπτά ήρθε διασώστης με μηχανή και μετά από 10-15 λεπτά ήρθε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του κανονικά, πονούσε, αλλά ήταν ψύχραιμος», είπε ο Κώστας Ζήσης.

Τι δηλώνει η σύζυγός του, Κατερίνα

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς, δόξα τω Θεώ, και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».<

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024