Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και σταδιακά επιστρέφουν στα Σπάτα οι διεθνείς της ΑΕΚ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ορμπελίν Πινέδα και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ενσωματώθηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης ενώ από αύριο θα είναι διαθέσιμοι άπαντες πλην του Κάλενς.
Σιμάνσκι, Βίντα αλλά και οι Έλληνες διεθνείς θα μπουν την Πέμπτη, με τον Περουβιανό να προπονείται από την επομένη αφού τα ξημερώματα η Εθνική του ομάδα είχε φιλικό με τη Δομινικανική Δημοκρατία και θα είναι στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Το ευχάριστο για τον Αλμέιδα μέχρι τώρα είναι πως έχει άδειο ιατρικό δελτίο καθώς όσοι από τους διεθνείς επέστρεψαν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Κυριακής έχοντας άπαντες στη διάθεσή του, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.
Στην προπόνηση της Τετάρτης η οποία ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους και κράτησε κάτι λιγότερο από δύο ώρες, ο Αλμέιδα έδωσε έμφαση σε κυκλοφορία και τελειώματα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος θα αμείβεται με 400 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι 12 τον μήνα. Διαβάστε για τον αναπληρωτή πρόεδρο και για τα μέλη
Η Εθνική Νέων της Ελλάδας έμεινε στο 1-1 με την αντίστοιχη της Αυστρίας κι έτσι το ματς με τη Γερμανία θα είναι αυτό που θα κρίνει το αν η γαλανόλευκη θα προκριθεί στα τελικά του EURO U19.