Τα βήματα του Λεσόρ έγιναν τετράποντο για τον ΠΑΟ – Διακοπή στα Λιόσια για υβριστικά συνθήματα κατά της Τσαρούχα
Διακοπή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με αφορμή μία φάση που εξόργισε τους οπαδούς της ΑΕΚ που άρχισαν να βρίζουν εν χορώ την Βάσω Τσαρούχα που διάκοψε το ματς.
Άσχημη εξέλιξη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα Άνω Λιόσια! Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Ένωση μπήκε δυνατά και έριξε τη διαφορά στους έξι πόντους και εκεί έγινε η φάση που ξεσήκωσε άπαντες στους «κιτρινόμαυρους».
Ο Λεσόρ σε επίθεση του Παναθηναϊκού φάνηκε να κάνει βήματα, η Τσαρούχα ήταν μπροστά, αλλά δεν είδε παράβαση, ο Γάλλος έδωσε στον Γκριγκόνις που ευστόχησε για τρεις. Μάλιστα στη συνέχεια υπήρξε και τεχνική ποινή στην ΑΕΚ για τις έξαλλες διαμαρτυρίες του ΜακΡέι, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν… τετράποντο σε μία φάση που η μπάλα θα ήταν για την ΑΕΚ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν υβριστικά συνθήματα κατά της Τσαρούχα από τον κόσμο, με τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς και να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Ύστερα από αρκετά λεπτά και μετά από παράκληση του Δημήτρη Μαυροειδή, τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως και αποφασίστηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάνσα μέσα από την Ρίο Άβε παίρνει αυτό ακριβώς που χρειαζόταν, έχοντας έτσι την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για τον Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.