Σαράντα τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία της Θύρας 7 και η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ένα ποστάρισμα αφιερωμένο στα social media στη μνήμη των θυμάτων.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξέχασαν την 43η επέτειο του θανάτου 21 ανθρώπων και πόσταραν σήμερα το πρωί στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter μία φωτογραφία, η οποία έγραφε πάνω:
«Θύρα 7, 8.2.81, Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!». Παράλληλα, συνόδεψε το εν λόγω ποστάρισμα με τη λεζάντα «Για πάντα στις καρδιές μας».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....