Η ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ που θα διεξαχθεί στην Ιντιανάπολις στο «Gainbridge Fieldhouse»,την έδρα των Πέισερς, στις 18 Φεβρουαρίου, συνεχίζεται.
Οι φίλοι της κορυφαίας λίγκας μπάσκετ όλου του πλανήτη ψηφίζουν με αμείωτους ρυθμούς και στη δεύτερη καταμέτρηση που έγινε, αγαπημένος του κοινού παραμένει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο κόσμος λατρεύει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αποδεικνύει για μια ακόμα χρονιά.
Ο «Greek Freak» συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα έχοντας συνολικά τις περισσότερες ψήφους με 3.475.698! Όσον αφορά την Ανατολική περιφέρεια, η δεύτερη θέση ανήκει στον Τζόελ Εμπίντ με 2.975.987 και η τρίτη στον Τζέισον Τέιτουμ με 2.939.663.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Δυτική περιφέρεια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι πρώτος (και δεύτερος συνολικά στο ΝΒΑ) με 3.096.031 ψήφους και τον ακολουθούν δίνοντας μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση, ο Νίκολα Γιόκιτς με 2.777.068 και ο Κέβιν Ντουράντ με 2.773.809.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Lakers’ LeBron James and Bucks’ Giannis Antetokounmpo continue to lead in the NBA’s second 2023-24 All-Star fan voting return: pic.twitter.com/UutXOXQc5u
Εντυπωσιακές φάσεις είχαν τα ματς που έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/1) στο ΝΒΑ. Το θέαμα ποτέ δεν λείπει από την πιο φαντασμαγορική μπασκετική Λίγκα, με τος διοργανωτές να συνθέτουν το καθιερωμένο τοπ-10.
Ξεχωρίζει στη θέση 3 το φοβερό κάρφωμα του Κουμίνγκα των Γουόριορς, ενώ μια θέση πιο πάνω έχουμε την… πτήση του Σαμπόνις. Στην κορυφή βρίσκεται ο πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς και νυν παίκτης των Πέισερς, Νουόρα με ένα πολύ εντυπωσιακό κάρφωμα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.