Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάικ Τζέιμς: Ο… εφιάλτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει (vids)

Μάικ Τζέιμς: Ο… εφιάλτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει (vids)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:15) την Μονακό για την 21η αγωνιστική της Euroleague και ο Μάικ Τζέιμς θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ του απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:15) την Μονακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Μάικ Τζέιμς επιστρέφει ξανά στο ΟΑΚΑ, ένα γήπεδο που έχει ζήσει «μεγάλα» βράδια ως γηπεδούχος αλλά και ως… φιλοξενούμενος.

Μπορεί στο ματς του προηγούμενου γύρου, οι λάθος αποφάσεις του Οκόμπο στα τελευταία λεπτά να στέρησαν στον Τζέιμς την όγδοη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στην πρώην ομάδα του, όμως απόψε ο Αμερικανός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς.

Μετά την αποχώρισή του από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018, ο Αμερικανός έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τους «πράσινους» και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντί τους.

Την πρώτη φορά που αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, ήταν την αμέσως επόμενη σεζόν από τότε που έφυγε. Με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, ήταν χωρίς… συναισθηματισμούς στο παιχνίδι του και οδήγησε τους Ιταλούς στη νίκη με 86-83 στο ΟΑΚΑ.

Από τον Δεκέμβριο του 2018 έως και σήμερα που θα είναι και η 12η συνάντηση του Τζέιμς με τους «πράσινους» ο 33χρονος γκαρντ έχει κυριαρχήσει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ακόμη και με τις φανέλες των ΤΣΣΚΑ και Μονακό.

Έχει μόλις 3 ήττες σε 12 παιχνίδια στην Euroleague, με πιο πρόσφατη αυτή του πρώτου γύρου της φετινής σεζόν, με το buzzer beater του Γκριγκόνις, που χάρισε στον Παναθηναϊκό το «διπλό» στο Μονακό (91-90).

Οι άλλες δύο ήττες του Τζέιμς από τον Παναθηναϊκο είναι με την Αρμάνι στην Ιταλία (95-83) στον δεύτερο γύρο της σεζόν 2018-19 και στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ, όπου οι Ρώσοι έχασαν με 106-102 στην έδρα τους. Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι, τη σεζόν 2019-20, ο Τζέιμς είχε πρωταγωνιστήσει μετρώντας 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Από τότε «έτρεχε» ένα απίστευτο σερί 7 νικών, που σταμάτησε στον προηγούμενο γύρο.

Απόψε, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα ως προς το που θα… κάτσει η μπίλια. Αμφότεροι οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το «2 στα 2» στην διαβολοβδομάδα και να ανέβουν στο 13-8, ώστε να παραμείνουν στην τετράδα και από την άλλη ο Τζέιμς με την Μονακό να τους φτάσουν στο 12-9.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024