Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιλουτίνοφ: «Θέλω να κερδίσω τη EuroLeague – Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Μπαρτζώκας» (vid)

Μιλουτίνοφ: «Θέλω να κερδίσω τη EuroLeague – Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο ο Μπαρτζώκας» (vid)

Τη χαρά του που επέστρεψε στον Ολυμπιακό περιέγραψε σε συνέντευξή του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague και τόνισε τη μεγάλη του επιθυμία να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου με τον Ολυμπιακό, μιας και ακόμα δεν έχει μπορέσει να… αγκαλιάσει την κορυφή της Ευρώπης.

Οι Σέρβος σέντερ μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπειρία του στο Final Four με τον Ολυμπιακό το 2017, αλλά και για τον δύσκολο δρόμο που έχει να περπατήσει τη φετινή σεζόν η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είναι τιμή μου που είμαι πίσω στην ομάδα με την οποία πέρασα εκπληκτικά χρόνια. Πολύ χαρούμενος που δουλεύω με τον κόουτς και παίζω μπροστά στους απίστευτους οπαδούς μας. Ξέρω ότι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και έχουν στηρίξει τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός πήγε σε back to back Final Four».

Για τον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου: «Φυσικά και θέλω να κερδίσω τη EuroLeague γιατί δεν τον έχω πετύχει ακόμα. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Όταν ήμασταν στο Final Four υπήρξε μία από τις καλύτερες εμπειρίες στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα επειδή τώρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ακόμα καλύτερη θέση από ό,τι πριν μερικά χρόνια».

Για τις αλλαγές του καλοκαιριού: «Δε θα είναι εύκολο φέτος, υπάρχουν αρκετές πολύ καλές ομάδες. Χάσαμε μερικούς σημαντικούς παίκτες. Θα πρέπει να προχωρήσουμε σταδιακά, να είμαστε ταπεινοί, να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να πάμε παιχνίδι το παιχνίδι, βλέποντας πόσο μακριά θα φτάσουμε».

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024