Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο ισπανικό «Dancing with the Stars»
Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ρεάλ εμφανίζεται έτοιμος να βάλει τα δυνατά του και να εντυπωσιάσει το ισπανικό κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες
Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ρεάλ εμφανίζεται έτοιμος να βάλει τα δυνατά του και να εντυπωσιάσει το ισπανικό κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες συμμετέχοντας σε γνωστό ριάλιτι χορού.
Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος πριν από από μερικά χρόνια είχε αγωνιστεί με τη φανέλα των Πειραιωτών, και πλεόν ετοιμάζεται να… χορέψει εκτός γηπέδου στο ισπανικό «Dancing with the Stars».

Αναλυτικά όσα είπε:
«Στοχεύω να τα δώσω όλα, παρόλο που δεν έχω ξαναχορέψει ποτέ. Το γεγονός πως έπαιζα ποδόσφαιρο και πως αθλούμουν σε όλη μου τη ζωή, πιστεύω θα με βοηθήσει. Αντέχω την κριτική.
Αν μάλιστα αυτή έχει συμβουλευτικό ρόλο, τότε ακόμα καλύτερα. Διότι με βοηθάει να βελτιώνομαι και για αυτό είμαι άλλωστε εδώ. Για να κάνω το καλύτερο δυνατό»
- Έτοιμος ο Ναν για τον Ολυμπιακό – Τι ισχύει για Λεσόρ
- Ολυμπιακός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλουτίνοφ – Ατομικό για Βεζένκοφ
- Έφυγε από τη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το ιδιωτικό του τζετ
- ΚΑΕ Άρης Betsson: «Η Κ18 παραμένει σε ασφαλή κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι» (pic)
- Τα οικονομικά δεδομένα στη Euroleague – Τι είναι ο φόρος πολυτελείας που έρχεται τη νέα σεζόν
- Θλίψη στο βόλεϊ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γκι Ρόζε Νάνγκα
- Η «μεταγραφή αεροδρομίου» που έκανε ο Ισίδωρος Κούβελος με τις αδερφές Αλεξανδρή
- Αντετοκούνμπο: «Προσπαθώ να βρω ρυθμό και να βοηθήσω όσο μπορώ τους Μπακς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442