Μεγάλο προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά χωρίς να εξασφαλίζει την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο, δείχνουν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αθηναίων, με την αποχή να κυμαίνεται σε ανησυχητικά υψηλά επίπεδα κοντά στο 70%.
Με καταμετρημένο το 44,49% των εκλογικών τμημάτων, ο απερχόμενος και εν νέου υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, που έχει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, λαμβάνει ποσοστό 41,27%, σχεδόν δύο μονάδες λιγότερες από τον πήχη του 43%, με αποτέλεσμα – εάν δεν υπάρξει ανατροπή – να χρειαστεί και δεύτερος γύρος.
Τη δεύτερη θέση διεκδικούν ο ανεξάρτητος υποψήφιος, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χάρης Δούκας με 14,09%, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης με 13,48% και ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, με 12,71%.
Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, νεοναζί Ηλίας Κασιδιάρης, λαμβάνει ποσοστό 8,43%.
Τέλος, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που στηρίζεται από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώνει 6,21% και η ανεξάρτητη Ελένη Παπαδοπούλου 3,81%.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας