Μοάνα: Στα τέλη του 2023 έρχεται «Το ταξίδι του νερού» από την Disney
Η νέα ατραξιόν στη Walt Disney World είναι εμπνευσμένη από την ιστορία ενδυνάμωσης
Είναι η αγαπημένη των παιδιών, από τότε που βγήκε στους κινηματογράφους, το 2016, έκλεψε την καρδιά τους. Δεν ήταν μόνο οι όμορφες εικόνες και η γνωστή «μαστοριά» των δημιουργών της Disney.
Πίσω από τα χρώματα και τις φιγούρες και τα τραγούδια, είναι το νόημα της ίδιας της ιστορίας της Μοάνα (στην ελληνική απόδοση έγινε Βαϊάνα).

Ως γνωστόν, οι καλλιτέχνες οσμίζονται πρώτοι το μέλλον και ήταν ήδη μπροστά από αυτό που ερχόταν. Ένα οικολογικό παραμύθι, με ηρωίδα μια μικρούλα που θα έσωζε το νησί και τον λαό της από την καταστροφή. Η φύση θα αναγεννηθεί χάρη στη δική της νίκη έναντι του «κακού».
Είναι και μια ιστορία ενδυνάμωσης για τα κορίτσια. Είναι εύλογο γιατί αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους τόσο πολύ, σε συδυασμό με τα αξεπέραστα γραφικά, τις μουσικές, τα τραγούδια, τους χαρακτήρες και πάνω απ’ όλα την αγάπη για τη φύση.
Η φύση θα αναγεννηθεί χάρη στη νίκη της μικρής Μοάνα έναντι του «κακού».
Πότε ανοίγει τις πύλες της η νέα ατραξιόν στο θεματικό πάρκο
Η Disney είχε ανακοινώσει ήδη από το 2019 ότι στο θεματικό πάρκο της, EPCOT στη Walt Disney World, θα δημιουργούσε τη νέα της ατραξιόν, εμπνευσμένη από τη Μοάνα και θα αφορούσε τον «Κύκλο του Νερού».
Τώρα ήρθε η ώρα να απευθυνθεί και πάλι στο κοινό της και γνωστοποίησε ότι θα ανοίξει τις πύλες για το νέο της θέμα από το εν λόγω project για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στα τέλη του τρέχοντος έτους.
Οι λάτρεις της Μοάνα σίγουρα περιμένουν με ανυπομονησία το «ζωντάνεμα» της ιστορίας της στο θεματικό πάρκο με τη βιωματική συμμετοχή του κοινού.
- Κοζάνη: Σύλληψη 26χρονου για ληστεία
- Αληθινές γυναίκες – Η ποικιλομορφία των σωμάτων επιμένει στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου εν μέσω «επιδημίας» ενέσεων αδυνατίσματος
- Αυξάνουν την πίεση στο Ιράν οι ΗΠΑ – Πράξη επιθετικότητας οποιοδήποτε πλήγμα, λέει η Τεχεράνη
- Έχει έρθει η εποχή του «νόμου του ισχυρού» – Ο ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- Πλησιάζει η ώρα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιους καλεί πρώτη φορά η Εφορία
- Κυψέλη: Άφαντος ο 64χρονος που επιχείρησε να βιάσει δίδυμα ΑμεΑ – «Πιστεύω ότι έχει φύγει για την Αλβανία»
- «Έφυγε» σε ηλικία 43 ετών η πρώην παίκτρια του WNBA, Κάρα Μπράξτον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442