Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μoana: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ηρωίδα της Disney

Μoana: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ηρωίδα της Disney

...

Μαντώ Σιώμου

Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Walt Disney, Μoana έρχεται για να μας ταξιδέψει σε μια μυθική περιπέτεια, 2000 χρόνια πριν, στα νησιά του Νότιου Ειρηνικού. Η νέα ηρωίδα, είναι μια έφηβη γεμάτη πάθος και όνειρα από την Πολυνησία, και αποτελεί την 5η πριγκίπισσα που δεν θα κατάγεται από την Ευρώπη μετά τις Μουλάν, Ποκαχόντας, Τζασμίν και Τιάνα.

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι σπουδαιότεροι ναυτικοί του κόσμου ταξίδεψαν σε όλο τον Νότιο Ειρηνικό, ανακαλύπτοντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Στη συνέχεια, όμως, για μια χιλιετία, τα ταξίδια τους σταμάτησαν και κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει το γιατί. Η Moana, ένα έφηβο κορίτσι «γεννημένη ναυπηγός» ξεκινάει μια τολμηρή αποστολή για να εκπληρώσει την ημιτελής αναζήτηση των προγόνων της. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, συναντά τον θρυλικό ημίθεο Maui, και μαζί διασχίζουν την ανοιχτή θάλασσα σε ένα ταξίδι γεμάτο δράση, όπου θα αντιμετωπίσουν πύρινα πλάσματα και μυθικά τέρατα.

Στην ταινία θα γνωρίσουμε και άλλους χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου του Tui, ο πατέρας της Moana και αρχηγός του χωριού, καθώς επίσης τους μικρούς της φίλους Pua, το γουρούνι και Hei Hei, τον κόκορα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Φυσικά καμία ταινία της Disney δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τον κακό της, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση μοιάζει με μια τρομακτική, πύρινη μάγισσα με χέρια σαν στάχτες.

Στην θαρραλέα Moana Waialiki θα χαρίσει την φωνή της η Auli’i Cravalho. ΗAuli’i κατάγεται από την Χαβάη και είναι η νεαρότερη ηθοποιός που δανείζει την φωνή της σε πριγκίπισσα της Disney, καθώς είναι μόνο 14 χρονών. Τον ημίθεο Maui θα υποδυθεί ο ηθοποιός Dwayne Johnson γνωστός ως «The Rock». Οι ρόλοι για τους υπόλοιπους ήρωες δεν έχουν ακόμη επιλεχθεί.

Την ταινία θα σκηνοθετήσουν οι Τζον Μάσκερ και Ρον Κλέμεντς, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί ξανά στις ταινίες «Αλαντίν», «Η Μικρή Γοργόνα» και «Η Πριγκίπισσα και ο βάτραχος». Οι δύο σκηνοθέτες ταξίδεψαν μέχρι την Πολυνησία για να αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται την κουλτούρα, την καθημερινότητα και τους τρόπους που έχουν αναπτύξει οι ντόπιοι για να πλοηγούνται στον ωκεανό. Οι ίδιοι ανακοίνωσαν ότι «η δημιουργία της Moana είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους, και αποτελεί μια μεγάλη περιπέτεια στον όμορφο κόσμο της Ωκεανίας».

Η ταινία Moana θα προβληθεί στους κινηματογράφους στην Αμερική, στις 23 Νοεμβρίου, 2016.

entertainment.in.gr

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024