Η Νέα Ζηλανδία χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει της αξιόμαχης Ιορδανίας (85-85 κ.δ., 95-87) και τώρα τα βλέμματα στρέφονται στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ελλάδα σε ένα αγώνα που θα κρίνει (εφόσον δεν κάνει την μεγάλη έκπληξη η Εθνική μας κόντρα στην Αμερική) την δεύτερη θέση στον όμιλο.
Η ομάδα του Κάμερον παρότι απέκτησε από την δεύτερη κιόλας περίοδο διαφορά 12 πόντων (42-30) δεν κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη με αποτέλεσμα η Ιορδανία να επιστρέψει και να μετατρέψει το ματς σε ροντέο. Ο Ρόντει Χόλις-Τζέφερσον ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής συμβάλλοντας στο μεγαλύτερο μέρος της ανατροπής τελειώνοντας τον αγώνα με 39 πόντους 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε περίπου 44 λεπτά συμμετοχής. Βέβαια, δεν είχε την κατάλληλη υποστήριξη από τους συμπαίκτες του και γνώρισε την δεύτερη ήττα στο τουρνουά.
Για τη Νέα Ζηλανδία ο Λε Άφα είχε 23 πόντους με 4/8 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Ίλι με 15 και Ντιλέινι με 14.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/2) από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Βάσκος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του για τη «χρυσή» αυτή περίοδο.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague - Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού και το... beef με τον Κέντρικ Ναν
Το Final Four γίνεται φέτος στην Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει να διατίθενται τα πρώτα εισιτήρια με τις τιμές ωστόσο να έχουν ξεφύγει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έγραψε Ιστορία με την απίθανη εμφάνισή του και οι Σαν Αντόνιο Σπερς συνέτριψαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες – Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.