Παρά την νίκη με 99-72 απέναντι στην Νέα Ζηλανδία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Mundobasket 2023, ο Πάολο Μπανκέρο δεν φάνηκε και ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.
Σχολίασε την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί για την δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Ελλάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για αυτούς και πως θα πρέπει να είναι πιο έτοιμοι.
«Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Ελλάδα. Ήδη τους αντιμετωπίσαμε στο Άμπου Ντάμπι και έχουμε πάρει μια γεύση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα παρουσιαστούμε προετοιμασμένοι. Τους νικήσαμε την πρώτη φορά, αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να τους νικήσουμε ξανά», είπε ο 20χρονος παίκτης των Μάτζικ, ο οποίος πέτυχε χθες 21 πόντους για λογαριασμό των ΗΠΑ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.