Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένας 19χρονος και ένας 16χρονος, είναι ο απολογισμός από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιφερειακή οδός της Έδεσσας.
Σύμφωνα με το tastv.gr, τα πέντε άτομα τα οποία επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν Αλβανικής καταγωγής, και σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν σε αγροκτήματα και κατευθύνονταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα.
Μετά από επιχείρηση των πυροσβεστών νεκροί απεγκλωβίστηκαν ένας 55χρονος, ένας 50χρονος, ένας 19χρονος, ένας 16χρονος και άλλο ένα άτομο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.
Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.
Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι από το αυτοκίνητο το μοναδικό τμήμα που έμεινε άθικτο ήταν το πορτ μπαγκάζ.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο του φρικτού τροχαίου στην Έδεσσα.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας