«Υπέγραψε στην Μπάγερν ο Φρανσίσκο»
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο Σιλβέν Φρανσίσκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου.
Έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και τη Euroleague για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι ο Σιλβέν Φρανσίσκο.
Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου και του Βασίλη Σπανούλη, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο, καθώς όπως αναφέρει το γαλλικό bebasket έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Περιστερίου, είχε εξαιρετικούς αριθμούς με 16.2 πόντους και 5.8 ασίστ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League.
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη (vid)
- Μπριζ – Άρσεναλ 0-3: Άνετοι, ωραίοι και 6Χ6 για τους Κανονιέρηδες (vid)
- Ντόρτμουντ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Οι Νορβηγοί έριξαν «βόμβα» στη Γερμανία (vid)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή, γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442