Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Νέα Δημοκρατία προς το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου.
Ταυτόχρονα, δηλώνει τη στήριξή της στον Κώστα Μπακογιάννη για τη διεκδίκηση νέας δημαρχιακής θητείας στην Αθήνα και για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ.
Η ανακοίνωση της ΝΔ
«Συγχαίρουμε θερμά τον Λάζαρο Κυρίζογλου για την εκλογή του ως προέδρου της ΚΕΔΕ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο του», αναφέρει η ΝΔ.
Και σημειώνει: «Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι μετά τη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας