Ο Δικέφαλος του Βορρά κινήθηκε αστραπιαία και ήρθε σε συμφωνία με τη Γουότφορντ για την απόκτηση του 29χρονου Νιγηριανού στόπερ, Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ.
Ο Τροστ-Εκόνγκ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην Σαλερνιτάνα, ενώ ανήκει στη Γουότφορντ από το 2020. Έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Μπούρσασπορ, Γάνδη, Χάουγκεσουντ, Ντόρντρεχτ και Χρόνινχεν, ενώ έχει παίξει στα τμήματα υποδομών της Τότεναμ. Είναι, επίσης, 64 φορές διεθνής με την Νιγηρία, έχοντας πετύχει και 4 γκολ.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε για μία ώρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά απείλησε ελάχιστα τη Βικτόρια Πλζεν και έχασε δύο βαθμούς. Σφοδρές αποδοκιμασίες προς τους παίκτες.
Με εξαίρεση τον Κώστα Σλούκα (19π., 7ασ.) οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε κακή μέρα στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα η Αρμάνι να επικρατήσει με 96-89 για την 15η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.