Σε εκδήλωση του Ιδρύματος Charles Antetokounmpo Family Foundation έδωσε το παρών όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα, θυμήθηκε τον πατέρα του, προς τιμή του οποίου δημιουργήθηκε αυτό το ίδρυμα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.
«Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ναι μισό λεπτό… Το παθαίνω αυτό συνέχεια, γιατί πιστεύω ότι είναι ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και «λύγισε».
«Και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο, σαν κι αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε για τις ζωές μας, εμπνέουμε ανθρώπους, να δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους και να εκπροσωπούμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απίστευτο! Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, αγαπώντας απλά το μπάσκετ. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν σε θέση να αγγίζουμε τις ζωές των ανθρώπων. Και να πού είμαστε σήμερα… Είμαι τόσο περήφανος και θα το λέω συνέχεια» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τον χειροκροτά και να του φωνάζει «Μπράβο Γιάννη».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.