Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ανάρτηση των Μπακς για την… επέτειο με τον Γιάννη (pic)

Η ανάρτηση των Μπακς για την… επέτειο με τον Γιάννη (pic)

Σαν σήμερα (27/6) οι Μιλγουόκι Μπακς άλλαξαν την ιστορίας του, επιλέγοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Νο.15 του draft.

Η σημερινή (27/6) μέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για τους Μιλγουόκι Μπακς. Είναι ημέρα που πριν από δέκα χρόνια άλλαξαν τη σύγχρονη ιστορία του οργανισμού. Είναι η μέρα που στο draft του 2013 επέλεγαν στο Νο.13 ένα ψηλό λεπτό παιδί από την Ελλάδα που άκουγε στο όνομα, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Από εκεί και πέρα όλα άλλαξαν. Ο τότε προπονητής της ομάδας, Τζέισον Κιντ, είχε διακρίνει κάτι ξεχωριστό στο νεαρό αυτό παιδί και ο Γιάννης τον δικαίωσε. Όχι άμεσα. Αλλά χρόνο με τον χρόνο. Κάθε μέρα γινόταν καλύτερος, κάθε μέρα έφτανε και λίγο πιο κοντά στο να κάνει πρωταγωνιστές τα «ελάφια». Και το κατάφερε.

Ο «Greek Freak» έβαλε ξανά τους Μπακς στον χάρτη του ΝΒΑ και τους οδήγησε το 2021 στο πρώτο πρωτάθλημα του οργανισμού ύστερα από το μακρινό 1971, και δεύτερο συνολικά. Με τον Αντετοκούνμπο να παίζει μέχρι και τραυματίας για να φτάσει στον στόχο του.

Φυσικά η ομάδα του Ουισκόνσιν δεν θα μπορούσε να μην θυμηθεί αυτή τη μέρα και με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία από τη μέρα του draft γράφοντας: «Σαν σήμερα το 2013: οι Μπακς επιλέγουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024