Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο, καθώς ο τερματοφύλακας της Παρί ξύπνησε από το κώμα και είναι εκτός νάρκωσης.
Ευχάριστα είναι τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο, καθώς σύμφωνα με ισπανικό telecinco ο Ισπανός τερματοφύλακας ξύπνησε από το κώμα και δεν βρίσκεται πλέον σε νάρκωση.
Η σύζυγος του Ρίκο, Άμπα Σίλβα, παραχώρησε δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται και μεταξύ άλλων τόνισε ότι κάνει μικρά βήματα για να επιστρέψει.
«Κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπουμε φως όλο και πιο πολύ. Ευχαριστώ το ξενοδοχείο και το προσωπικό που μας συμπεριφέρθηκε απίστευτα όχι μόνο στον Σέρχιο, αλλά και σε όλους τους ασθενείς. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους που μας έστειλαν μηνύματα δύναμης.
Προχωράμε μπροστά και είμαστε περισσότερο αναζωογονημένοι. Ήξερα από την αρχή ότι θα πάει μπροστά επειδή είναι πρωταθλητής», είπε η σύζυγος του Ισπανού γκολκίπερ.
🚨 Sergio Rico est sorti du coma, annonce sa femme à @telecincoes.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.