Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημά του να παραιτηθεί από την έφεση – Στις 12 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη
Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 12 Σεπτεμβρίου.
Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αποφάνθηκαν ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης. Έτσι, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος σήμερα είναι απών από το εδώλιο και διέταξε τη πρόοδο της δίκης.
Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας είχε πει ότι εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία δεν είναι εφικτή η παραίτηση από το ένδικο μέσο. «Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης.
Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη πρέπει να συνεχιστεί» είπε ο εισαγγελέας στην τοποθέτηση του.
Αποφασίστηκε ο διορισμός δικηγόρων
- Γυναίκες στη φυλακή λόγω φτώχειας
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Ελ Νίνιο: Ξηρασίες, πυρκαγιές, πλημμύρες – Η επιστροφή του πυροδοτεί φόβους για την κλιματική κρίση
- «Ωρολογιακή βόμβα» αυξημένης αβεβαιότητας στις αγορές – Φόβοι για νέα εκτίναξη του πετρελαίου από Δευτέρα
- Σέρρες: Σοβαρό τροχαίο στον Λευκώνα – Μάχη για τη ζωή δίνει 28χρονος
- «Τα κεφάλια… μέσα» – Η κρίση «φρενάρει» τα σχέδια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ για να πάρουμε το πρωτάθλημα»
- Κρήτη: Αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους οι 6 «εικονικοί εργοδότες» – Στη φυλακή οι δύο Πακιστανοί μεσάζοντες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442