Ένας από τους καλύτερους ξένους στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο προπονητής πλέον Μάικ Μπατίστ, έκανε… άνοιγμα προς τους πράσινους αλλά και την προπονητική στην Ευρώπη γενικότερα.
Ο Μάικ Μπατίστ, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την παντοδυναμία του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και τις κατακτήσεις Euroleague της περασμένης δεκαετίας. Υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους φόργουορντ στην Ευρώπη με το pick and roll μεταξύ αυτού και του Διαμαντίδη να μένει στην ιστορία.
Πλέον στα 45 του εξασκεί την προπονητική στο ΝΒΑ όπου έχει εργαστεί σε πέντε ομάδες ως τώρα σαν assistant coach (Μπρούκλιν Νετς, Σάρλοτ Χόρνετς, Ορλάντο Μάτζικ, Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, Χιούστον Ρόκετς) και μιλώντας στον Κάιλ Χάινς και ένα podcast του για την Euroleague, έκανε ξεκάθαρο άνοιγμα ώστε να προπονήσει κάποια στιγμή ευρωπαϊκή ομάδα και γιατί όχι, τον Παναθηναϊκό:
«Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα σε αυτές τις ευκαιρίες. Το όνομά μου συνδέεται συνεχώς με τον Παναθηναϊκό, και ξέρετε πώς πάει αυτό, αλλά αυτά είναι για μένα απλώς φήμες. Τίποτα σοβαρό δεν συνέβη ποτέ από την πλευρά μου. Είμαι απόλυτα ανοιχτός σε οτιδήποτε».
Κάτι ανέφικτο βέβαια όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον, μιας και ετοιμάζεται να ξεκινήσει η εποχή Αταμάν στο τριφύλλι και μάλιστα με μεγάλες προσδοκίες. Ωστόσο ο Μπατίστ δεν σταματά να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη και την Eurolegue, αναφέροντας τους παίκτες που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή:
«Πάντα στηρίζω τους συμπατριώτες μου, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μου αρέσει να βλέπω τον Μάικ Τζέιμς. Ο Ντουέιν Μπέικον είναι επίσης ένας παίκτης που είχα προπονήσει στη Σάρλοτ και στο Ορλάντο, μου άρεσε να τον βλέπω στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τον Λορέντζο Μπράουν. Αυτοί είναι παίκτες τους οποίους προσέχω πραγματικά».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.