Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η γυναίκα μου κάνει σεξ με πολλούς άλλους άντρες – Δεν με πειράζει, γιατί της το πρότεινα εγώ»

«Η γυναίκα μου κάνει σεξ με πολλούς άλλους άντρες – Δεν με πειράζει, γιατί της το πρότεινα εγώ»

Ο Matt είναι πολύ χαρούμενος που μοιράζεται τη φίλη του με άλλους άντρες, αλλά και μέσα από το Onlyfans

Έναν… ιδιαίτερο τρόπο να σώσουν τη σχέση του βρήκε ένα ζευγάρι από την Βρετανία. Το ζευγάρι είχε αρκετά προβλήματα, μέχρι που ο Matt προέτρεψε την κοπέλα του να κάνει σεξ με άλλους άντρες, όσο εκείνος βρίσκεται στη δουλειά.

Ο Matt και η Zoe ισχυρίζονται πλέον ότι τετραετής σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο από τότε που… δοκίμασαν αυτό το νέο σχέδιο.

Πώς λειτουργεί η συμφωνία

Σε μια συνέντευξη για τη σειρά του YouTube «Love Don’t Judge», ο 36χρονος Matt είπε ότι αυτός και η 31χρονη Zoe έβγαιναν μόλις λίγους μήνες, όταν της πρότεινε να αρχίσει να κάνει σεξ με άλλους άνδρες.

«Όταν συμφώνησε σε αυτό, ήμουν χαρούμενος, γιατί με είχαν απατήσει στο παρελθόν, οπότε ήμουν αρκετά χαρούμενος που βρήκα κάποιον που δεν θα με απατούσε ξανά» είπε ο Matt στην εκπομπή.

Η αντισυμβατική συμφωνία βοήθησε στην εξάλειψη της παράνοιας που είχε βιώσει στις προηγούμενες σχέσεις του, ενώ ξεκλείδωσε νέα επίπεδα εμπιστοσύνης, οικειότητας και επικοινωνίας με την Zoe.

Του στέλνει φωτογραφίες και βίντεο

Οι συνευρέσεις της Zoe με άλλους άντρες γίνονταν όταν ο Matt ήταν στη δουλειά, όμως αυτό δεν σήμαινε πως θα έμενε τελείως αμέτοχος σε αυτή τη συμφωνία.

Της πρότεινε να καταγράψει τις περιπτύξεις της με τους άγνωστους άντρες, ένα πονηρό αίτημα στο οποίο εκείνη συμφώνησε. «Θα μου στέλνεις φωτογραφίες και βίντεο» είπε ο Matt στη Zoe. «Έτσι, κατέληξα να συμμετέχω εικονικά… Ήταν σαν το δικό μου ερασιτεχνικό πορνό».

Ο Matt είπε στην εκπομπή ότι όλοι οι ερωτικοί σύντροφοι της Zoe ήταν «νέοι και όμορφοι» και παραδέχεται ότι αυτό τον κάνει να νιώθει κάποια ζήλια. «Είναι αρκετά ωραίο συναίσθημα, παρόλο που ζηλεύω» εξήγησε.

Λίγο καιρό αφότου άρχισε να κάνει σεξ με αγνώστους, η Zoe πρότεινε στον Matt να αρχίσει και εκείνος να κοιμάται και με άλλες γυναίκες. Αλλά ο ντροπαλός Matt είπε ότι ήταν απρόθυμος να το κάνει. «Δεν ήθελα ποτέ να κοιμηθώ με κάποια άλλη» είπε στη Zoe. «Αλλά εσύ ήθελες να με δεις να το κάνω».

Τελικά συμφώνησε, και μετά από τέσσερα χρόνια το ζευγάρι εξακολουθεί να διατηρεί την ανοιχτή σχέση του, αν και έχει αυστηρούς κανόνες. Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρατάει μυστικά ο ένας από τον άλλον και επιτρέπεται να εμποδίζει τον άλλον να κοιμηθεί με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, που δεν εγκρίνει.

Έκανε και Onlyfans

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, ο Matt ενθάρρυνε τη Zoe να αρχίσει να βγάζει χρήματα από τις σεξουαλικές της συνευρέσεις και την προέτρεψε να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans. Έκτοτε, η ίδια έχει γίνει αστέρι στο συνδρομητικό site μόνο για ενήλικες, με τον Matt να είναι πολύ χαρούμενος που μοιράζεται τη φίλη του, τόσο εικονικά – όσο και σωματικά.

Το ζευγάρι επιμένει ότι αγαπάει βαθιά ο ένας τον άλλον και δεν θα άλλαζε τη σχέση του με τίποτα. Επιμένουν επίσης ότι δεν «απατούν» ο ένας τον άλλον, επειδή δεν υπάρχει κανένα μυστικό γύρω από τις ερωτικές τους περιπτύξεις. «Απλώς ο κόσμος δεν καταλαβαίνει», γκρίνιαξε η Zoe προς τους επικριτές της. «Ενημερωθείτε!».

Στο μεταξύ, το ζευγάρι λέει ότι θα συνεχίσει να κοιμάται με άλλους ανθρώπους και θα αγνοεί όσους τους κράζουν. «Διασκεδάζουμε τόσο πολύ» ανέφερε η Zoe. «Απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου!» λένε, σύμφωνα με την New York Post.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024