Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει ξανά ημίγυμνη και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν

Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει ξανά ημίγυμνη και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram

Χάιντι Κλουμ το τελευταίο διάστημα αρέσκεται στο να ποζάρει με τα απολύτως απαραίτητα και να δημοσιεύει πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το διάσημο μοντέλο διατηρεί μια άψογη σχέση με τον χρόνο. Στα 50 της χρόνια παραμένει fit και οι αναλογίες της «κόβουν» την ανάσα.

Αυτή τη φορά ή μάλλον για μια ακόμη φορά ποζάρει τόπλες και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, κρατά ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ το μαύρο κάτω μέρος του μαγιό αναδεικνύει τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών της είναι φυσικά χιλιάδες.

Σε άλλη της ανάρτηση η Χάιντι Κλουμ ποζάρει φορώντας μόνο το μπουρνούζι της και μάλιστα ενημερώνει τους followers της ότι την φωτογραφία την έβγαλε ο σύζυγός της, Τομ Κάουλιτζ

Σε μία τρίτη ξαπλώνει στο γρασίδι για να απολαύσει τον καυτό ήλιο. «Επιτέλους λίγη ηλιοφάνεια», είναι το σχόλιο με το οποίο συνοδεύει τη φωτογραφίες της.

Απολαύστε την…

Όσο για τα μυστικά της 50χρονης; Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο βρετανικό Women’s Health αποκάλυψε ότι η ρουτίνα της άσκησής της περιλαμβάνει μία γκάμα διασκεδαστών επιλογών όπως χούλα χουπ, τραμπολίνο, κολύμπι και μερικά ακόμη.

«Είμαι αρκετά τυχερή που έχω μια πισίνα στο σπίτι και, όταν ξεκίνησε η πανδημία, άρχισα να κολυμπώ 20 γύρους την ημέρα. Η άσκηση χαμηλού αντίκτυπου όπως αυτή είναι πολύ καλύτερη για τις αρθρώσεις μου από το τρέξιμο σε διάδρομο», συμπληρώνοντας ότι «το χούλα χουπ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ασκεί όλο το σώμα και μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα στο σπίτι».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024