Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση17χρονου από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Άχμεντ (Ahmed) Γκοντάντ (Godad), σομαλικής καταγωγής, εξαφανίστηκε τη Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου, πρωινές ώρες, από χώρο φιλοξενίας προσφύγων.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Τετάρτη, 19 Απριλίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 17χρονου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Γκοντάντ (Godad) (επ) Άχμεντ (Ahmed) (ον.), έχει ύψος 1.68 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει κοντά σγουρά μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.
Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, ένα φούτερ και αθλητικά μαύρα παπούτσια. Κρατούσε ένα τσαντάκι ώμου. Έχει ένα σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας