Προ των πυλών βρίσκεται το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο. Ενα ντέρμπι που μπορεί να βάλει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο δυνατά στη μάχη του τίτλου.
Μετά και την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ψυχολογία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο βρίσκεται στα ύψη. Ο Ολυμπιακός έβγαλε χαρακτήρα κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θέλει να φωνάξει και πάλι παρών στη μάχη για την εφετινή κούπα.
Με το ντέρμπι της Λεωφόρου να πλησιάζει, ο Ζοζέ Ανιγκό κάνει διάφορες σκέψεις για την εντεκάδα που θα παρατάξει. Μάλιστα, φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» τρεις αλλαγές στο ερυθρόλευκο σχήμα.
Μετά από πολύ καιρό, ο Σισέ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, αντικαθιστώντας τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αλλαγές ετοιμάζονται και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τους Χάμες Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα να βρίσκονται στο κατώφλι της εντεκάδας του Ολυμπιακού.
Ο Κολομβιανός άσος θα πάρει τη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ ο Ελληνας παίκτης, πιθανότατα θα αφήσει στον πάγκο τον Πεπ Μπιέλ. Από εκεί και πέρα, στην εντεκάδα της Λεωφόρου θα βρεθούν και οι «8» του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνη και Μπακαμπού.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.