Οι Λέικερς πραγματοποίησαν μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς με 111-108, ωστόσο η νίκη των «λιμεναθρώπων» επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Λεμπρόν Τζέιμς.
Ο 38χρονος σούπερ-σταρ γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο στην τρίτη περίοδο, σφαδάζοντας από πόνους στο έδαφος του παρκέ, ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει σημειώνοντας 26 πόντους.
🚨#Lakers superstar LeBron James said he heard his right ankle «pop» after this play late in the 3rd quarter vs. the #Mavs.
Πάντως η ανησυχία για την κατάσταση του είναι έντονη, με τον ίδιο να αποχωρεί κουτσαίνοντας από το γήπεδο.
«Ήμουν και καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο. Σίγουρα όμως δεν θα πήγαινα στα αποδυτήρια όταν είχαμε κάνει τέτοια ανατροπή» δήλωσε ο Τζέιμς για τον τραυματισμό του, και έκλεισε λέγοντας: «Θα δούμε πώς θα είναι το πόδι μου τις επόμενες μέρες και θα κινηθούμε αναλόγως».
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.