Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα για να περάσει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ αφού επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Μπρινιόλι και Σένκεφελντ.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι λοιπόν ο Μπρινιόλι με τους Βαγιαννίδη, Σάρλια, Σένκεφελντ και Πούχατς στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Τσέριν θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Μπερνάρντ αριστερά στην επίθεση, τον Παλάσιος δεξιά και τον Σπόραρ στην κορυφή.
Στο πάγκο: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Κλέινχεισλερ, Σάντσες, Πούγγουρας, Μαντσίνι, Τσοκάι και Κώτσιρας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.