Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Σον Ντάις στον πάγκο της Έβερτον

Ο Σον Ντάις στον πάγκο της Έβερτον

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σον Ντάις, για τη θέση του προπονητή της ομάδας ανακοίνωσε η Έβερτον.

Η Έβερτον ανακοίνωσε τον πρώην προπονητή της Μπέρνλι, Σον Ντάις, ως νέο προπονητή της με συμβόλαιο δυόμισι ετών έως τον Ιούνιο του 2025, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Λάμπαρντ, όπως έκανε γνωστό σήμερα (30/1) η αγγλική ομάδα.

Ο 51χρονος διαδέχεται τον Λάμπαρντ, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από μια κακή πορεία που άφησε την ομάδα σε θέση μάχης για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

«Είναι τιμή να γίνω προπονητής της Έβερτον. Το επιτελείο μου και εγώ είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουμε να επανέλθει αυτός ο μεγάλος σύλλογος πίσω σε καλό δρόμο», ανέφερε ο Ντάις.

«Ξέρω για τους παθιασμένους οπαδούς της Έβερτον και πόσο πολύτιμος είναι αυτός ο σύλλογος γι’ αυτούς. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν. Αυτό ξεκινά με τον ιδρώτα στη φανέλα, την προσπάθεια και την επιστροφή σε μερικές από τις βασικές αρχές αυτού που η Έβερτον αντιπροσωπεύει εδώ και πολύ καιρό».

Ο Ντάις είναι άνεργος από τον περασμένο Απρίλιο, όταν απολύθηκε από την Μπέρνλι, όπου άλλαξε τις τύχες του συλλόγου του Λανκασάιρ κατά τη διάρκεια των σχεδόν 10 ετών που ήταν εκεί.

Ήταν ο μακροβιότερος προπονητής της Αγγλίας όταν απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του καθώς η Μπέρνλι κατευθυνόταν προς τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν.

Sports in

«Ναυάγιο» δυο δισεκατομμυρίων ευρώ

Η Παρί με τα λεφτά του Κατάρ έχει πετάξει στα σκουπίδια τρομακτικά λεφτά στην προσπάθεια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024