Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Euroleague, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στη Άλμπα Βερολίνου.
Ο Αμερικανός σκόραρε 33 πόντους και έδωσε 6 ασίστ (8/13 δίποντα, 4/8 τρίποντα). Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο στη διοργάνωση, όπως και οι 35 βαθμοί που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης και τον ανέδειξαν σε πολυτιμότερο της αγωνιστικής.
@The_Fourth_Wade claimed the ‘MVP of the Round’ award with his dominant performance against ALBA Berlin?
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η σεζόν στο NBA επί της ουσίας έχει ήδη τελειώσει για τους Γκριζλις, με την ομάδα του Μέμφις να ανακοινώνει παράλληλα και το ότι ο ηγέτης της, Τζα Μοραντ, δεν θα επιστρέψει φέτος στα παρκέ.
Κοινή ανάρτηση του Ερασιτέχνη και των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τη συμπλήρωση 112 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, στις 25 Μαρτίου του 1914.