Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό (4/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ το ντεμπούτο του κάνει ο διεθνής Τσέχος χαφ.
Ο Λουίς Πάλμα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (κάκωση στην ποδοκνημική) που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό (4/1) ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Αντίθετα, ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βλαντιμίρ Νταρίντα, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και θέτει υποψηφιότητα και για το βασικό σχήμα.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (04/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.