Στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (28/12, 20:00) δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για το 2022 ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία την περασμένη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έχοντας στην αποστολή της και τον Λευτέρη Λύρατζη.
Ο νεαρός άσος επιστρέφει στην «ασπρόμαυρη» αποστολή και βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Κούρτιτς. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ο Φιλίπε Σοάρες ατομικό στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε να κάνει με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, περιελάμβανε ασκήσεις και δίτερμα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ο Φιλίπε Σοάρες ατομικό στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Αυτοί είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Περιστέρι.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών