Ο Άνχελ Ντι Μαρία συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της εθνικής Αργεντινής και τέθηκε στη διάθεση του Λιονέλ Σκαλόνι για τον μεγάλο προημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία.
Έναν πολύ σημαντικό λόγο για να χαμογελά έχει πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, μιας και στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (7/12) είδε τον Άνχελ Ντι Μαρία να παίρνει κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα, ενόψει του σπουδαίου προημιτελικού απέναντι στην Ολλανδία.
Θυμίζουμε πως ο εξτρέμ της Γιουβέντους, απουσίασε από το παιχνίδι του γύρου των «16» με την Αυστραλία, εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος που αντιμετώπιζε (τη θέση του στο αρχικό σχήμα είχε πάρει ο Πάπου Γκόμες), όμως τώρα δείχνει πως είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του Μέσι και των συμπαικτών του απέναντι στους Οράνιε.
Τα ΜΜΕ από την Αργεντινή αναφέρουν πως αν ο Ντι Μαρία βρίσκεται στο 100% θα επιλεχθεί από τον Σκαλόνι για να βρεθεί στην επιθετική γραμμή της «αλμπισελέστε» μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, Γκόμες, Μαρτίνες και Άλβαρες να διεκδικούν την τελευταία θέση στο αρχικό σχήμα.
Di María estuvo en el ensayo formal y está para jugar
El Fideo participó desde el arranque en la práctica de fútbol y se mostró recuperado de la molestia en el cuádriceps derecho que lo obligó a perderse el duelo con Australiahttps://t.co/xpcGVtASPu
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.