Η μεγάλη στιγμή της Αργεντινής έφτασε. Η «Αλμπισελέστε» ρίχνεται σήμερα (12:00) στη μάχη του Μουντιάλ.
Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι αντιμετωπίζει τη Σαουδική Αραβία με την υποχρέωση να ξεκινήσει με το δεξί το Παγκόσμιο Κύπελλο και να δείξει από νωρίς τις προθέσεις που έχει στο Κατάρ.
Ένας λαός που περιμένει τα πάντα από έναν και μόνο άνθρωπο. Ο Λιονέλ Μέσι θα σηκώσει για άλλη μια φορά στις πλάτες τους, τις ελπίδες μιας ολόκληρης χώρας. Με σκοπό το τρίτο αστέρι.
Μια μοναδική ευκαιρία για τον pulga. Μια ευκαιρία να βάλει τέλος σε κάθε είδους κουβέντα και να εκπληρώσει παράλληλα το μεγάλο του όνειρο. Να φτάσει στην κορυφή του κόσμου με την πατρίδα του.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θέλει σήμερα να χορέψει το πρώτο του τανγκό στο Κατάρ, στο πλαίσιο του προσωπικού του «Last dance».
Και δεν θα μπορούσε να μην έχει το δικό του βίντεο promo από τους «τρελαμένους» οπαδούς του που περιμένουν να τον δουν στην κορυφή του πλανήτη.
Μια από τις πιο γνωστές fan pages του Μέσι στο Twitter έφτιαξε ένα βίντεο απόλαυση για την τελευταία ευκαιρία του Αργεντινού.
Δυο λεπτά γεμάτα με μεγάλες στιγμές του Μέσι με τα χρώματα της «Αλμπισελέστε». Από το γκολ «μαχαιριά» του Γκέτσε στο Ρίο, στην εξιλέωση του Μαρακανά και στην ηγετική ομιλία πριν από τον τελικό με τη Βραζιλία.
Δυο λεπτά σκέτης ανατριχίλας για τον… Μεσσία της Αργεντινής.
Δημοσιογράφο του ESPN αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει ένα trade από το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μετακομίσει από τους Μπακς στους Λέικερς.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.